Werkwijze

Via een uitgebreid intake gesprek, verkrijgen onze consultants een scherp beeld van uw organisatie, cultuur en specifieke eisen met betrekking tot de nieuw te werven Public Affairs professional, manager of directeur. De gegevens die wij verwerven worden in een uitgebreid profiel vastgelegd. Vanaf dat moment wordt via diverse kanalen begonnen aan de invulling van uw vacante positie.

Na een zorgvuldige direct search procedure worden kandidaten aan onze opdrachtgever voorgesteld. Om competenties en capaciteiten objectief te kunnen beoordelen, wordt bij finale kandidaten gebruik gemaakt van testinstrumenten van CEB-SHL. Tevens wordt binnen dit assessment uitgebreid stil gestaan bij de persoonlijkheid van de kandidaten.

Uiteindelijk zoeken wij niet alleen een kandidaat die voldoet aan alle vereisten aan de functie, maar ook een kandidaat die naadloos aansluit bij de cultuur en stijl van uw organisatie. Nassau PA Selection staat garant voor haar kwaliteit en kent daarom een unieke garantieregeling van 1 jaar na plaatsing.